עצמת עיניים בנימין
השיר 'עצמת עיניים בנימין' יוצא כסינגל שהוא פרויקט משותף של המלחינה והזמרת הישראלית-ברזילאית אליזט שהלחינה ושרה את מילותיו של המשורר אבי אליאס.
'עצמת עיניים בנימין' נכתב בעקבות נפילתו בשבי החיזבאללה של החייל בנימין אברהם הי"ד וחזרתו ארצה בארון עץ יחד עם חבריו לצוות אמיר סואעד ועדי אביטן.
השיר לא נועד להנצחה ולהשמעה בימי זיכרון בלבד. השיר נכתב במיוחד להדגיש כי נשמת בנימין וחבריו הינה נצורה בצרור החיים לעד.
מילות השיר מתארות את ילדותו ובגרותו כנער ישראלי ממוצע ויפה תואר בפרדס כץ.
הלחן והבצוע של אליזט בעלת צבע הקול הנדיר ופריטת הגיטרה של רון לאור מעניקים ליווי של מלודיקה נוגה.

לשמיעת השיר לחץ כאן
'עצמת עיניים בנימין' הוא מסר תקשורתי שעלינו לעשות כל אשר בידנו להחזרת שבויים ונעדרים באשר הם ואין הזמן או האמצעים נתונים לויכוח בין המשפחות לממשלת ישראל. מסר חד עובר: שלחת חייל, המולדת חייבת להחזירו ללא כחל וסרק גם במחיר שאינו סימפטי בעייני האזרחים.

תודה גדולה לדיויד גרבס אשר הקליט ללא לאות, ערך את המיקס בכל מרצו ובאוזן מוסיקלית מאיתנו, מפיקי הסינגל - חיים אברהם ואבי אליאס. תודה מיוחדת לדפנה אברהם על העיצוב העדין כמשי וכרוך במטעני רגש ועל האופן המקצועי שבו פירקה את הנפץ כמו חבלן בחוטים של מסירות.

אליזט שעלתה לישראל בשנת 91 הוציאה את דיסק הבכורה שלה 'לוארי קפה' (ירח וקפה) ב-2004 ואת אלבומה השני 'געגוע' ב-2006, אלבום רמיקסים 'Elisete - Remixes' ב-2007 ועובדת כרגע על האלבום האקוסטי השלישי שסינגל ראשון מתוכו - Thinking about you - כבר יצא לרדיו.
בנוסף לאלבומים שלה אליזט עובדת עם מפיק אמריקאי על אלבום שיצא בארה"ב שכולו על טהרת הפורטוגזית ויש לה שני שירים בפס הקול של הסרט 'הבועה' של איתן פוקס וגל אוחובסקי.
לאתר הבית של אליזט:

www.elisete.com